Branko Grims je zapisal :“POP TV spet ni zmogel moj odgovor objaviti povsem korektno – torej res v celoti – čeprav je bil moj odgovor na vse njihovo napletanje dolg samo en sam stavek! Da bi se lahko sami prepričali, koga s tovrstnimi manipulacijami na POP TV branijo, moj celotni odgovor objavljam javno”.

Novinarka prispevka Maja Pavlin že znana po cenzuri oziroma neobjavljanju celotnih odgovorov – saj je po njegovi javni objavi POP TV le objavil cel odgovor.

Več si lahko pogledate tukaj.

Omenjena novinarka je na Grimsa naslovila vrsto vprašanj, ki so se nanašala se na po njenem “sporna” asistenta Gašperja Pečarja in Žana Žalca. 

Foto: X

Novinarka je drugega Grimsovega asistenta Žana Žalca označila za vodjo “skrajno desne neonacionalistične” Generacije identitete. Zanimivo pa je, da iz iste medijske hiše Hamas ne označujejo “skrajno teroristična organizacija”, ampak “palestinsko gibanje”. Že ta primerjava je dovolj dober dokaz, ali je Generacija identitete res to, kar pišejo mainstream mediji.

A kot je zapisal Grims, a novinarki Pavlin ni bilo všeč, je točno ta asistenta izbral, ker sta “organizacijsko in diplomatsko bistveno bolj sposobna kot vsi slovenski levičarji skupaj- z za Slovenijo tako katastrofalno in uničujočo ujmo levičarske Golobove vlade na čelu”.

 

 

 

Spletno uredništvo