Resničnostni “šov”, ki ga zganja Šarec in v resnici neizvoljena vlada?

Foto: pixabay.com

Pristranski opazovalci dogajanja v Sloveniji smo se nekako zasitili medijskega poveličevanja Šarca, ker se vsa njihova poročanja  izkažejo za neresnična.

Zakaj?

Nedavno nazaj mi je prijateljica povedala, da so ji dvignili plačo in je bila zaradi tega neizmerno vesela.

Ni minilo niti 14 dni, ko mi je vsa razočarana spet povedala, da so ji doklade znižali tako zelo, da ima v resnici minus pri povišani plači.

Poklicala me je tudi mati – vesela, ker ima višjo pokojnino. Čez kakšen dan mi je sporočila, da so ji podražili elektriko in dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

Ljudje občutijo, da živijo slabše – podpora vladi se pa veča?

Zdaj je nastal še problem v zdravstvu; oglašajo se vojaki; policisti; občine – neizkoriščena sredstva iz Evropske skupnosti – Šarec pa še vedno kraljuje?

In potem nastopi Levica s semaforjem, ki je pokopal že Pahorja.

Kaj naj si mislijo preprosti ljudje, ki živijo od dela, ko gledajo Mesca, ki še nikoli ni prijel za lopato in ki v resnici odloča o tem, kako bodo živeli?

Izučile so jih zablode na volitvah za Pahorja, Bratuškove in za Cerarja – volili so Janšo – zdaj pa so dobili to?

In ob vsem tem še spoznanje:

http://nova24tv.si/Ustavni sodnik Jaklič o neustavnosti določitve volilnih enot: Stroka padla na izpitu skupaj s politiko, volilni sistem v Sloveniji je eden najbolj omejujočih!

Kako daleč bo še šla Slovenija in kdaj bodo prebivalci rekli, da je dovolj?

Odkrito vam povem, da je meni že sedaj dovolj, vendar sem primorana počakati tudi na vas, ki ne greste na volitve; ki mislite, da so vsi enaki; ki enostavno ne živite in imate občutek, da obvladujete življenje.

Se res nikoli ne vprašate, zakaj vaši otroki  v Sloveniji živijo tako slabo?

Zakaj vaši vnuki plačujejo tako visoke kazni, čeprav v resnici niso nikomur nič slabega  storili in so naredili zgolj prometni prekršek?

Zakaj ste vedno bolj revni in ubogi?

Gremo po poti Venezuele, ki jo Levica ves čas opeva?

Odgovori na ta vprašanja so povsem preprosti – če se vam to ne dogaja!

Če pa se vam to dogaja – poskrbite, da bo drugače.  Začnite že hodit na volitve in začnite odločati o tem, kako boste živeli!

Napisala: Milojka Mohor