Obriti moški delujejo urejeno in s tem zaupanja vredni?

Foto: pixabay.com

Prav zanimiva je razprava o tem, kako pomemben je zunanji videz moškega, ki zaseda določen položaj v družbi.

Pozabimo na Jezusove dolge lase in brado in se osredotočimo na današnje delodajalce. Kaj mislite, koga bodo prej zaposlili –  neobritega dolgolasca ali moškega, ki bo že na zunaj deloval urejeno in bodo lahko od njega tudi pričakovali red na delovnem mestu?

Foto: pixabay.com

Da je videz pomemben ker govori o tem, kako skrbni so moški tudi v drugih situacijah – čivkajo že ptički.

Pa poglejmo parlament. Levičarji najbrž namerno izzivajo “običajnost”. Nič narobe, če ne bi s tem žalili volivcev!

Na odbore pridejo natakarji z metuljčki – oblečeni po protokolih (tudi z rokavicami), poslanci pa v majicah za prosti čas in kavbojkah.

Foto: STA

Narobe svet.

Naš parlament je najvišji organ, ki nam zagotavlja demokracijo. In volivci imamo moč, da povemo tistim, ki tega ne spoštujejo, da v hramu demokracije nimajo kaj iskati!

Torej – obriti moški, ki ima jasno določene cilje v življenju bo to tudi dosegel. Neobrit, ki se ima malo za boema, lahko doživi sprejetje zgolj v zabavni industriji.

Ne verjamete? Seveda ne, ker o tem nihče ne piše, je pa še kako prisotno pri izbiri kandidatov.

Jutranje britje nakazuje na sprejemanje in zavedanje dolžnosti.

Vsi, ki iščete boljše delo – obrite se, se nadišavite s kolonjsko po britju – in ste zmagali! To morate živeti – jutranja opravila opraviti, ker če jih ne, bodo tudi druga šla mimo vas.

Foto: pixabay.com

V resnici so premalo vaša znanja, če v življenju in ob predstavitvi ne pokažete svojega karakterja – to pa je mirnost, osredotočenost in stabilnost.

Za poslance, ki ne spoštujejo parlamenta in se ne zavedajo, da so volivci tisti, ki so jih tja postavili pa razmislek – boste v naslednjem mandatu še lahko prisostvovali sejam  zanemarjeni in oblečeni za prosti čas?

Napisal: Mikki